Wednesday, June 15, 2011

JAVA GLOBALE E AKCIONIT KUNDЁR DHUNЁS ME ARMЁ 2011 - PROGRAMI

МАКЕДОНСКИ

ENGLISH


E Dielё nё mesnatё, 12/13 Qershor

FJLAЁT KUNDЁR PLUMBAVE
Performansё e poezisё kritike

Nikoqir: Xhabir M. Deralla dhe Antoan Le Ru


E hёnё, 13 Qershor

11:30-12:30
Konferencё pёr shtyp
Java globale e aksonit kundёr dhunёs me armё nё Republikёn e Maqedonisё
Prezentim: Xhabir M. Deralla, Kryetarё i Civil-it
Klubi Menada, Çarshia e Vjetёr e Shkupit

14:00-16:00
Civil Coffee
Qytetarёt dhe aktvistё tё OJQ-ve janё tё mirёseardhur nё zyrat e Civil-it pёr tё marё informata pёr temat, lidhur me kontrollin e armёve nё vend dhe nё botё.


E martё, 14 Qershor

11:30-13:30
Vend pёr infromim i Civil-it
Java globale e aksionit kundёr dhunёs me armё nё Republikёn e Maqedonisё 2011
Sheshi Maqedonia, Shkup

14:00-16:00
Civil Coffee
 Zyrat e Civil-it
E mёrkurё, 15 Qershor

13:00-15:00
Panel diuskutim
KULTI I TЁ MBAJTURIT ARMЁ TE RINIA DHE PARANDALIMI
Pjesёmarёs: pёrfaqёsues tё Civil-t, MPB, ОSBE, kuadёr arsimor, OJQ-tё dhe mediumet
Моderator: Xhabir M. Deralla, Kryetarё i Civil-it
Klubi i Qytetarёve pёr Maqedoni Europiane (GEM), Çarshia e Vjetёr e Shkupit

14:00-16:00
Civil Coffee
Zyrat e Civil-itE Ejnte, 16 Qershor

13:00-14:30
Ligjeratё
KULTI NDAJ REVOLES DHE KONTROLLI I ARMЁVE
Bashke-organizatorё: ShFMarko Cepenkovdhe Komuna e Zelenikovёs, Shkup
Pjesёmarёs: pёrfaqёsues tё Civil – it, vetёqeverisjes lokale, MPB, OSBE, kuadri arsimor, OJQ-tё dhe mediumet
Ligjёrues: Xhabir M. Deralla, Kryetarё i Civil-it dhe pёrfaqёsues i MPB-sё
Salla komunale pёr konferencё, Komuna e Zelenikovёs

14:30-15:30
Pranim
Nikoqir: Komuna e Zelenikovёs dhe Misioni i OSBE-sё nё Shkup

21:00-01:00
DJ XhaD
Klubi MenadaE Premte, 17 Qershor

11:30-13:30
Vendi pёr infromim i Civil-it
Sheshi Maqedonia, Shkup

14:00-16:00
Civil Coffee
Zyrat e Civil-it

19:00-21:00
Gjuajta ime e parё (prodhim i BICC dhe Civil-it, 2004)
Prozhektim dhe diskutim
Klubi i Qytetarёve pёr Maqedoni Europiane (GEM), Çarshia e Vjetёr e Shkupit

E Shtunё, 18 Qershor

11:30-13:30
Vendi pёr infromim i Civil-it
Sheshi Maqedonia, Shkup  

14:00-16:00
Civil Coffee
Zyrat e Civil-itE Dielё, 19 Qershor

14:00-16:00
Takim pёr vlerёsime, pёrfundime dhe rekomandimeKy program ёshtё i hapur dhe mund tё ndryshojё gjatё javёs, mvarёsisht nga idetё dhe iniciativat e reja tё cilat mund tё arijnё nga ekipi menaxhues i projektit, anёtarёt dhe aktivistёt e Civil-it ose nga qytetarёt.
Civil-i dizajnon dhe prodhon simbole (bexha), kartela me porosi, flamur dhe shumё materiale informative nё gjuhёn maqedone, shqipe dhe angleze tё cilat do tё distribuohen pёrgjatё Javёs sё aksionit edhe pas saj.

Poashtu klikoni nё:
Programi vjetor i Civil-it ёshtё i pёrkrahur nga Civica Mobilitas dhe implementohet nga Qednra pёr zhvillim institucional (CIRa) kurse finansiarisht pёrkrahet nga Agjensioni Zvicёran pёr bashkёpunim dhe zhvillim (SDC). 
Java globale e aksionit kundёr dhunёs me armё, finansiarisht ёshtё pёrkrahur nga Rrjeti aksional ndёrkombёtar pёr armёt e vogla (IANSA, www.iansa.org).

No comments:

Post a Comment